Malmö live: Eerste tv-beelden finalisten

Dit vind je misschien ook leuk...

30 reacties

  1. Steve schreef:

    Van dw vijf finalisten en Zweden kan alleen Frankrijk me echt bekoren, hoewel ook hij erin geslaagd is het optreden gay te maken. Zoooo dramatisch met die handen en dat geschreeuw en twee meter van die mic staan. Zo jammer. Dat nummer verdient een beter optreden.

  2. Maarten schreef:

    Ik vind Frankrijk, Groot Brittannië en Italië de beste nummers hebben van de zes. Mijn voor spelling is dat Frankrijk en Italië mogelijk het beste zullen scoren en daarna zweden die dan ook nog wel de top 10 zal halen. De zanger van Groot Brittannië zal het van zijn bekend hij moeten gaan hebben. Spanje en Duitsland verwacht ik onderaan het scorenbord.

  3. Samson schreef:

    Frankrijk komt hier het beste uit, Spanje valt in dit fragment ook goed mee.
    Duitsland…on the run….ik zie het niet bij hem? Hij valt volledig weg in zijn indrukwekkend decor. Voor mij mag hij laatste eindigen, al zijn ze dat in Duitsland al goed gewoon en lijken ze het ook niet erg te vinden

    • Maarten schreef:

      Duitsland is al jaren de weg kwijt. Toen ze in 2010 wonnen dacht ik het komt goed met Duitsland. Ze hadden sinds 2015 toch alleen in 2018 een goed resultaat en voor de rest voor mijn gevoel laatste geweest.

    • Jellybean schreef:

      Ik heb een beetje te doen met Isaac. Hij staat er maar wat verloren bij in die rare BHV setting. De laatste plaats lonkt wederom. Run, Isaac, run….zolang het nog kan.

      • Zuiderbuur schreef:

        Terwijl de jongeman best wel goed kan zingen. Ik had gehoopt op een Tom Dice-scenario. (bij de liedvoorstelling op VRT lag x-factor van Tom ook onder nul), maar helaas. Het lijkt echt wel alsof ARD Isaac aan zijn lot overlaat.

  4. Max Mark schreef:

    Ach, wat is Frankrijk vreselijk over de top. Zou voor een rustpunt moeten zorgen en dán kan het scoren. Dit is veel te schreeuwerig, stuwend en dramatisch. Ik denk dat het resultaat voor Frankrijk tegen gaat vallen, net als vorig jaar eigenlijk. Het lied kon me eigenlijk al niet echt bekoren.

    Spanje vind ik verrassend goed en leuk! Wow, had ik niet verwacht. Ik moet ook zeggen dat ik het lied echt goed vind.

    Italië gaat voor een topnotering. Zeker top 5.

    Groot Brittannië ziet er spectaculair goed uit. Deze clip is erg sterk. Benieuwd naar het hele optreden. Wordt vast linkerrijtje.

    Zweden, gelikt zoals vanouds. Maakt indruk. Toch denk ik niet, met name door de televote, dat het voor de hoge posities mee gaat doen. Wel (rand) top 10, denk ik.

    Staging Duitsland zo slecht niet eens, maar zelfs in deze recap valt het weg. Vrees voor de laagste regionen.

  5. Nordman schreef:

    Van de finalisten vind ik het VK het sterkst. Ook Italië ziet er goed uit op beeld. Haar pakje vind ik ook veel beter gekozen dan dat gedrocht van laatst. Frankrijk heeft een goede zanger maar het raakt mij niet. Ik zie het absoluut niet winnen. Ja, waarschijnlijk de juryvote.

  6. Zuiderbuur schreef:

    Die act van de UK lijkt wel KNT. :-)

  7. EdMol schreef:

    Ik snap de hoge positie bij de bookmakers van Italie totaal niet, totaal niet mijn ding.
    Was Marco vorig jaar toch stuk beter en toegankelijker voor mij.
    Maar ja, ieder zijn ding hè ;)

    • Maarten schreef:

      Ik ben blij dat ze eindelijk een keer een vrouw sturen. De muziek van Italië is niet zo mijn ding. Als het festival voorbij is luister ik er niet meer na. Ook dit jaar is Italië geen favoriet van mij. Wel bij de beste 10.

    • Pietje schreef:

      Ik ook niet Ed, vind er niks aan. Inwisselbaar nummer

      • Hans schreef:

        Italië kan mij ook totaal niet bekoren.. zeer irritante stem en ik vind haar niet sympathiek overkomen. Maar ik geloof wel dat ze top 5 gaat halen.

  8. Pietje schreef:

    Die Isaac staat daar als een zoutzak terwijl z’n huis in de fik staat haha. Doe iets plzzzz. Of hebben ze de brandweer al gebeld en dacht hij er is nog tijd voor een liedje

  9. Henk schreef:

    Wat geweldig dat Spanje zo stijlvol verschijnt. Ik was al helemaal klaar met de onderbroeken!
    Van UK kan ik dat helaas niet zeggen…

    • Gilles schreef:

      Dit is maar een halve minuut, ik dacht op foto’s die heren nog zonder broek gezien te hebben (later in het nummer)

      • Hans schreef:

        De broeken gaan weer uit en de blote billetjes worden weer door onze strot geduwd!

  10. Max Mark schreef:

    Jeetje, wat een bombast van Frankrijk. Vreselijk schreeuwerig, stuwend en dramatisch. Het zou een rustpunt moeten zijn, dán zou het kunnen werken. Maar niet zo, echt too much. Het lied was al niet echt mijn ding, maar zeker nu in standje bulldozer en windkracht 10 werkt het op mn zenuwen. Ik twijfel of Frankrijk het goed gaat doen. Ik verwacht eigenlijk net zo’n tegenvallend resultaat als vorig jaar.

    Spanje vind ik verrassend leuk. Het nummer vond ik al erg goed te pruimen en dit clipje maakt me enthousiast. Ik verwacht geen hoge positie, maar in deze recap sprong het er voor mij wel uit.

    Sterk staaltje van de UK. Ziet er tof uit. Benieuwd naar het gehele optreden. Die 30 seconden maken iig indruk. Linkerrijtje moet toch mogelijk zijn. Benieuwd wat juries hiermee gaan doen.

    Italië komt zeker wel in de top 5. Goed nummer, sterke zangeres. Zweden, gelikt als altijd, maar ik vermoed dat het televote publiek dit wat links laat liggen. Wel (rand) top 10, denk ik. Duitsland valt zelf in dit rijtje van zes weg. Sneu voor Isaac, maar dit gaat wel weer voor de laatste plaatsen meedoen.

    • Max Mark schreef:

      Sorry, bovenaan staat een soortgelijke reactie van mij. Ik had ‘em twee keer geschreven, omdat de eerste maar niet verscheen.

  11. riccardo schreef:

    UK: deze act geeft het nummer de spice die het ook nodig had. Of het op deze manier overal goed zal worden ontvangen betwijfel ik.
    Frankrijk: nu nog meer van wat ik er al niet goed aan vond. Hoe een minimalistische staging toch zo over de top kan zijn. Lelijk.
    Duitsland: sympathieke wat verlegen ogende jongen met een goeie stem. Een wat gedateerd maar toch aardig nummer. Er klopt nog niet veel van qua camera standpunten. Hopen dat er geen rookmelders afgaan.
    Italië: de staging schiet zeker fraaie plaatjes, als het heel hoog eindigt ligt dat naar mijn gevoel meer aan gebrek aan kwaliteit in de breedte dan dat dit nou zo’n geweldig nummer is. Halverwege ben ik er klaar mee.
    Spanje: ik neig naar leuk. Staging niet zo bijzonder. De act en het thema, waardeer ik wel.

  12. riccardo schreef:

    Nou dan Zweden nog:
    Hoe komt het dat ik veul meer beleving haal uit een optreden van bijvoorbeeld een Faithless, waar dit muzikaal gezien bij vlagen sterk aan doet denken, dan uit de crispy act van deze leuke frisse Noorse tweeling broers?
    Ziet er kek en gelikt uit. Klinkt als een banger. Het blijft toch een beetje kinderdisco.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *